Skip to content

Het project Kunst op Recept is volop in ontwikkeling. Hier vind je interessante publicaties en korte nieuwsberichten. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Onderaan deze pagina kan je je aanmelden.

Verslag

Voor wie is Kunst op Recept effectief?

De initiatiefnemers van Kunst op Recept kijken terug op een geslaagde bijeenkomst. Een kort verslag van de interessante discussie over bij wie en wanneer Kunst op Recept het beste past.

Interview

Docent Gineke Otter over nieuwe interventies

In december start een nieuw seizoen cursussen en workshops voor cliënten. Beeldend docente Gineke Otter vertelt wat er zo bijzonder is aan de interventies van Kunst op Recept.

onderzoek

Onderzoek kunst en positieve gezondheid

Samen met Movisie en Hogeschool Windesheim heeft het LKCA het onderzoek 'Kunst en positieve gezondheid' afgerond. Hier vind je meer over de achtergrond en een link naar het officiële rapport.

onderzoek

Ervaring met Kunst op Recept positief

Het Verwey-Jonker instituut onderzoekt de opbrengst van de interventies van Kunst op Recept. Een blik op de eerste resultaten.

Interview

Huisarts over 25 jaar: Even langs bij Jannie

‘Als we over 25 jaar nog huisartsenpraktijken hebben functioneren ze echt anders,’ zegt Jan Joost Meijs – huisarts en directeur van De Roerdomp.

Oeps! je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om de website van Kunst op Recept veilig te bekijken. Update mijn browser nu

×